- TANGO NUEVO – concert Paula Barembuem & Trio Infernal -

𝙏𝒂𝙣𝒈𝙤 𝙉𝒖𝙚𝒗𝙤
𝙋𝒂𝙪𝒍𝙖 𝘽𝒂𝙧𝒆𝙢𝒃𝙪𝒆𝙢 &𝑻𝙧𝒊𝙤 𝙄𝒏𝙛𝒆𝙧𝒏𝙖𝒍

𝘾𝙤𝙣𝙘𝙚𝙧𝙩 𝙪𝙣𝙞𝙘 – 𝙚𝙭𝙘𝙡𝙪𝙨𝙞𝙫 𝙡𝙖 𝘽𝙧𝙖𝙨̦𝙤𝙫!

7 𝒊𝒖𝒏𝒊𝒆, 𝒐𝒓𝒂 19.00, 𝑺𝒂𝒍𝒂 𝑷𝒂𝒕𝒓𝒊𝒂 (𝑩𝒅. 15 𝑵𝒐𝒊𝒆𝒎𝒃𝒓𝒊𝒆 50𝑨)
𝐵𝑖𝑙𝑒𝑡𝑒 – https://www.bilet.ro/eveniment/tango-nuevo-paula-barembuem-trio-infernal-13761-43492

Tangoul dansează cu jazzul! Întâlnire înflăcărată între pasiune și virtuozitate, concertul „Tango Nuevo” aduce pentru prima oară pe o scenă românească patru muzicieni de înaltă clasă ai tango-jazzului. Din Argentina și Austria, Paula Barembuem & Trio Infernal (Christian Bakanic, acordeon, Christian Wendt, contrabas, Jörg Haberl, percuție) cântă în exclusivitate la Brașov, pe 7 iunie, ora 19.00, la Sala Patria (Bd. 15 Noiembrie 50A). Evenimentul este o introducere în ediția 2024 a Brașov Jazz & Blues Festival și este organizat de Filarmonica Brașov, Centrul Cultural Apollonia și Forumul Cultural Austriac. Parteneri – „Zile și nopți” și Radio România Muzical.

„Tango Nuevo” este o întâlnire între Argentina și Europa, care aduce împreuna stiluri diverse și anulează granițele dintre aici și acolo, dintre ieri și azi. De la Astor Piazzolla și Mercedes Sosa la compoziții de ultimă oră, folclor argentinian reinterpretat, tangourile vechi și noi vorbesc despre încredere, rebeliune și iubire mistuitoare. Pasiunea și rigoarea se înlănțuie într-un dans plin de speranță, în care diferențele înseamnă cunoaștere și bucurie reciprocă.

MASCA DE PROTECȚIE ESTE OBLIGATORIE

Nu se va permite accesul persoanelor fără mască de protecţie, aceasta trebuie să acopere nasul şi gura pe toata durata concertului precum si in spatiile salii Patria

PĂSTRAȚI DISTANȚA MINIMĂ DE 1,5 M

Distanţa se va respecta înaintea începerii concertului, în timpul concertului cât şi după concert

DEZINFECTAȚI-VĂ BINE PE MÂINI

Pentru dezinfectarea mâinilor se vor folosi dispensere amplasate la intrarea in cladire precum şi în spaţiile comune

TERMOMETRIZAREA ESTE OBLIGATORIE

Nu se va permite accesul persoanelor care simptome de infectie respiratorie si temperatura mai mare de 37,3ºC

***Măsuri obligatorii conform Ord. Nr. 3142/31.08.2020