- ROMANIA ROCKS 2021 -

Sub sloganul “ROMANIA ROCKS!”, Asociația HARA a creat și lansat în anul 2018 un proiect inovator și spectaculos, proiect ce a presupus formarea CELEI MAI MARI TRUPE MUZICALE ROMÂNEȘTI din istorie.

Compusă în cea mai mare parte din studenți sau absolvenți ai Academiilor de Muzică din tară și Republica Moldova, formația a interpretat un program UNIC de 100 minute de muzică românească legendara alături de soliști emblematici ai scenei românești.
După rezultatele excelente ale evenimentelor din ultimii trei ani, Asociația Cultural-Artistică HARA propune continuarea acestui concept de anvergura cu titlul „ROMANIA ROCKS!”.

ROMANIA ROCKS 2021 va prezenta in premiera la Brasov o nouă producție spectaculoasă în care Orchestra Filarmonicii de Stat Brasov sub bagheta dirijorului Remus Grama va re-interpreta deodată și împreună într-un mod impresionant alte 25 din cele mai cunoscute piese din istoria muzicii romanești din trecut și până astăzi, piese care au impactat și impresionat generații întregi.

Vor fi din nou invitați valoroși care vor cânta alături de această super-orchestră, artiști din 4 generații care au adus aceste piese în conștiința publică: Cristi Minculescu (Iris), Calin Goia (Voltaj), Flavius Buzila (Hara), Adrian Despot (Vita de Vie), Roxen și EMAA. Prezentatorul evenimentului este George Zafiu (Europa Fm).

În cadrul evenimentului se vor prezenta doua momente speciale dedicate dirijorului Răzvan Metea și liderului formației Cargo, Adrian Barar, plecați dintre noi la începutul anului, în urma infectării cu Covid-19.


Unică în România, ideea de bază a proiectului este categoric aceea de „ÎMPREUNĂ”, o colaborare inovativă și spectaculoasă a generațiilor de muzicieni români care încurajează creația artistică românească de valoare.

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Brasov
Organizator: Asociatia HARA
Intrarea la eveniment este libera
MASCA DE PROTECȚIE ESTE OBLIGATORIE

Nu se va permite accesul persoanelor fără mască de protecţie, aceasta trebuie să acopere nasul şi gura pe toata durata concertului precum si in spatiile salii Patria

PĂSTRAȚI DISTANȚA MINIMĂ DE 1,5 M

Distanţa se va respecta înaintea începerii concertului, în timpul concertului cât şi după concert

DEZINFECTAȚI-VĂ BINE PE MÂINI

Pentru dezinfectarea mâinilor se vor folosi dispensere amplasate la intrarea in cladire precum şi în spaţiile comune

TERMOMETRIZAREA ESTE OBLIGATORIE

Nu se va permite accesul persoanelor care simptome de infectie respiratorie si temperatura mai mare de 37,3ºC

***Măsuri obligatorii conform Ord. Nr. 3142/31.08.2020