- Happy Concert cu Igudesman & Joo -

Joi, 24 noiembrie
Ora 19
Igudesman & Joo în concert simfonic

Happy Concert

Creat și conceput de Igudesman & Joo
Cu muzică de Beethoven, Ceaikovski, Mozart, Morricone, Johann Strauss, Pharell Williams, Erran Baron Cohen, Aleksey Igudesman și Hyung-ki Joo.
Fericire. Nu este asta ceea ce căutăm cu toții?
Ei bine, nu mai căutați, pentru că Igudesman & Joo vă servesc fericirea pe o tavă de argint orchestrală. Fiecare porție de muzică vine cu un impuls de fericire care vă va lăsa imunizați împotriva tuturor problemelor lumii – cel puțin pentru aproximativ șaptezeci de minute. Iată o selecție de delicii fericite care vă așteaptă.

Variațiuni vesele
Un set electrizant de variațiuni pentru orchestră simfonică și soliști pe teme din Simfonia a IX-a. Fiecare variație este tratată cu un fler național și un pizzicant cultural din nouă țări diferite, purtându-ne într-o călătorie muzicală caleidoscopică ce face înconjurul globului de la Bonn la Boston și înapoi.

Această piesă preia motto-ul lui Beethoven și Schiller, conform căruia toți oamenii sunt frați și surori, și îl trimite să călătorească în jurul lumii. Gândiți-vă la „Beethoven pe drum”. Secțiunea de percuție este eroul acestei piese și este prezentată într-un mod care probabil nu a mai fost făcut niciodată într-o lucrare simfonică. Călătoria începe în sala de concerte și apoi, fără restricții de călătorie, pleacă cu avionul, făcând nouă opriri în Asia, Irlanda, Orientul Mijlociu, Spania, Europa de Est, Africa, America de Nord, America de Sud și înapoi la locul dumneavoastră. S-ar putea chiar să vi se ceară să vă părăsiți scaunul și să vă alăturați muzicienilor pe scenă pentru a dansa pe cea de-a 9-a piesă a lui Beethoven în stil salsa! Totul respectând, bineînțeles, regulile de distanțare socială.
Așadar, aduceți-vă pașaportul, cărțile de îmbarcare și bagajele de mână și bucurați-vă de această călătorie senzațională.

Happy

Și pentru a vă completa masa fericită de distracție muzicală, Igudesman & Joo interpretează probabil cel mai fericit cântec al secolului de până acum, „Happy” de Pharrell Williams. Bineînțeles, modul de lucru al lui I&J înseamnă să încorporezi în cântec mashup-uri de Mozart și Strauss, ceea ce face ca experiența să fie și mai fericită. Iar dacă după concert ești dependent de fericire, există chiar și un videoclip de 24 de ore al piesei „Happy”, așa că acum poți fi cu adevărat fericit toată ziua.
După cum spun Igudesman și Joo, „Music makes Happy”, iar muzica fericită nu va lipsi cu „Happy Concert”.

Biletele sunt disponibile la casieria Filarmonicii Brașov sau online la https://bilet.ro/eveniment/concert-simfonic-igudesman-joo-10357-32160

MASCA DE PROTECȚIE ESTE OBLIGATORIE

Nu se va permite accesul persoanelor fără mască de protecţie, aceasta trebuie să acopere nasul şi gura pe toata durata concertului precum si in spatiile salii Patria

PĂSTRAȚI DISTANȚA MINIMĂ DE 1,5 M

Distanţa se va respecta înaintea începerii concertului, în timpul concertului cât şi după concert

DEZINFECTAȚI-VĂ BINE PE MÂINI

Pentru dezinfectarea mâinilor se vor folosi dispensere amplasate la intrarea in cladire precum şi în spaţiile comune

TERMOMETRIZAREA ESTE OBLIGATORIE

Nu se va permite accesul persoanelor care simptome de infectie respiratorie si temperatura mai mare de 37,3ºC

***Măsuri obligatorii conform Ord. Nr. 3142/31.08.2020