- Gaudeamus Quartet Filarmonica Brașov® în recital la Coresi Shopping Resort -

Coresi Shopping Resort
28 AUGUST 2023
Ora 16,00

Lucia Neagoe (vioara I)
Raluca Irimia (vioara a II-a)
Leona Varvarichi (violă)
Ștefan Neagoe (violoncel)


Cu o experiență vastă de peste 35 de ani de dăruire în lumea muzicii, Gaudeamus Quartet Filarmonica Brașov® se impune ca un ansamblu extrem de apreciat în lumea muzicii românești. Recunoscuți pentru abilitatea lor de a evoca emoții și de a crea experiențe muzicale de neuitat, membrii ansamblului și-au câștigat locul în inimile multora.


Prin recitalul lor de la Coresi Shopping Resort, Gaudeamus Quartet Filarmonica Brașov® valorifică oportunitatea de a-și împărtăși muzica într-un cadru prietenos, orientat spre comunitate. Prin aducerea muzicii clasice în acest spațiu, ei transcend granițele tradiționale ale concertelor și se întâlnesc cu un public divers într-un spațiu neconvențional.


Recitalul lor din 28 august de la Coresi Shopping Resort își propune să inspire și să trezească imaginația participanților, încurajându-i să viseze și să exploreze emoțiile profunde trezite de muzica de înaltă calitate.


Începând cu ora 16, cvartetul îi va încânta pe ascultători cu un repertoriu de piese de J. haydn, C. Gardel, A. Dvořák, J.S. Bach și alții!


Accesul este liber.

MASCA DE PROTECȚIE ESTE OBLIGATORIE

Nu se va permite accesul persoanelor fără mască de protecţie, aceasta trebuie să acopere nasul şi gura pe toata durata concertului precum si in spatiile salii Patria

PĂSTRAȚI DISTANȚA MINIMĂ DE 1,5 M

Distanţa se va respecta înaintea începerii concertului, în timpul concertului cât şi după concert

DEZINFECTAȚI-VĂ BINE PE MÂINI

Pentru dezinfectarea mâinilor se vor folosi dispensere amplasate la intrarea in cladire precum şi în spaţiile comune

TERMOMETRIZAREA ESTE OBLIGATORIE

Nu se va permite accesul persoanelor care simptome de infectie respiratorie si temperatura mai mare de 37,3ºC

***Măsuri obligatorii conform Ord. Nr. 3142/31.08.2020