- Carte de Aur -

„O neaşteptată bucurie mi-a prilejuit Filarmonica Braşov pregătită de directorul ei Dinu Niculescu. Îi prevăd un frumos viitor pe care il doresc din inimă, pentru ca îl merită.”

Constantin Silvestri – 1948

„Trăiesc momente de sfânta emoţie la această aniversare a 100 de ani de la fiinţarea Orchestrei Filarmonicii Braşov . (…) Cu asemenea valori culturale completate de activitatea rodnică a unui Dinu Nuculescu, şi în prezent a dirijorului I. Ionescu – Galaţi, pragul centenarului se trece cu cele mai bune speranţe de viitor.”

Tudor Ciortea – 1978

„Sper ca Filarmonica din Braşov să-şi găsească locul potrivit pentru a crea, a repeta şi a se putea inspira! Multe, multe mulţumiri! M-am bucurat enorm să mă întorc la Orchestra – Mamă! ”

Mihaela Ursuleasa – 2003

” … Un oraş de basm şi o orchestră pe măsură …”

Mihail Agafiţa – 2012

„Fiecare reîntâlnire cu filarmoniştii din braşov înseamnă un nou prilej de a descoperi împreună, prin muzică, frumuseţea, stările şi mesajul care ne uneşte pe noi, cei de pe scenă, cu cei ce ne ascultă, întru împlinirea rostului muzicii. ”

Horia Andreescu – 2013

„(…) O adevărată plăcere la Braşov să lucrezi cu această orchestră. Oameni deosebiţi şi instrumentişti de mare valoare. (…) Orchestra mea preferată, Filarmonica Braşov. ”

Ciprian Marinescu – 2014

„Revin cu mare plăcere la Braşov pentru concerte bune. (…) Tuturor iubitorilor de muzică numai bine. ”

Sabin Păutza – 2014

„Reîntâlnirea cu orchestra orașului copilăriei și uceniciei mele a fost mereu și este și în prezent un moment de sărbătoare sufletească.(…) Îi urez o viață lungă și fericită în care bucuria de a face muzică împreună să devină o dominantă existențială. ”

CRISTIAN MANDEAL – 2015

„Ca brașovean, întotdeauna cânt cu emoție cu acest ansamblu minunat cu care mi-am făcut debutul orchestral la șaisprezece ani cu concertul nr. 7 de Mozart. (…) Vă urez succes și mari satisfacții muzicale și artistice.”

MASCA DE PROTECȚIE ESTE OBLIGATORIE

Nu se va permite accesul persoanelor fără mască de protecţie, aceasta trebuie să acopere nasul şi gura pe toata durata concertului precum si in spatiile salii Patria

PĂSTRAȚI DISTANȚA MINIMĂ DE 1,5 M

Distanţa se va respecta înaintea începerii concertului, în timpul concertului cât şi după concert

DEZINFECTAȚI-VĂ BINE PE MÂINI

Pentru dezinfectarea mâinilor se vor folosi dispensere amplasate la intrarea in cladire precum şi în spaţiile comune

TERMOMETRIZAREA ESTE OBLIGATORIE

Nu se va permite accesul persoanelor care simptome de infectie respiratorie si temperatura mai mare de 37,3ºC

***Măsuri obligatorii conform Ord. Nr. 3142/31.08.2020